نوشته شده توسط : محمد سلحشوری

Lenovo در سال 1984 به عنوان یک شرکت تجاری کامپیوتر چینی تاسیس شد. از سال 2004، این شرکت بزرگترین تولید کننده لپ تاپ در چین بوده و بعد از کسب بخش تقسیمات آی بی ام در سال 2005، چهارمین تولید کننده بزرگ درسطح جهان است. علاوه بر دسکتاپ و نوت بوک، این شرکت همچنین تولید مانیتور، پروژکتور، سرور و غیره را انجام می دهد. در ادامه با وبلاگ ما همراه باشید.

این مقاله جهت بروزرسانی و انتشار بار علمی آن در سری وبلاگ های این مجموعه تولید شده است و بر گرفته از یک مقاله در یک وبسایت است که دارای منبع می باشد و پیشنهاد ما نیست جهت بررسی بیشتر و اطمینان بیشتر منابع آن منابع بررسی شود.

G510 Lenovo
کمپانی لنوو که نیاز های کاربران زیادی را در زمینه لپ تاپ برآورده می کند، در سال 2011 طرحی جدید از سری G  را به نام

G510 Lenovo رونمایی کرد. G510 Lenovo یکی از پرفروش ترین مدل های رونمایی شده بود و با طراحی خاص خود قابلیت مطرح بودن در بازار لپ تاپ را دارا می باشد.

طراحی G510 LENOVO   
G510 Lenovo  لپ تاپی کاربر پسند بدون سیستم عامل ویندوز است. شرکت Lenovo رنگبندی مختلفی برای G510 Lenovo

 در نظر گرفته است ، جنس G510 Lenovo از پلاستیک مات می باشد که جلوی انعکاس نور را می گیرد. در کل طراحی زیبای ساختاری به یکی از اولویت ها در زیبایی این لپ تاپ تبدیل شده است .

صفحه نمایش G510 LENOVO 

G510 Lenovo

G510 Lenovoدارای نمایشگر 15.6 اینچی با resulution 1366x768 می باشد  ،بنابرین در عرضه تصاویر کاملا واضح  و رنگبندی بدون نقص موفق بوده است. این موضوع باعث شده تا نور و کنتراست G510 Lenovo نصبت به سایر مدل های قبلی بهبود یابد. از مشکلات نمایشگر باید به محدودیت زوایای مختلف دید و از بین رفتن دید کافی در شرایط نور زیاد مانند نور آفتاب اشاره کرد .  صدای خروجی از بلندگو به قدر کافی قوی و مناسب می باشد درصورتیکه می خواهید صدای خروجی را تقویت کنید می توانید از اسپیکر های جانبی استفاده کنید .

اتصالات G510 LENOVO 

در   G510 Lenovo  وجود دارد ،همین امر باعث شده تا از نظر اتصالات این لپ تاپ به یک نمونه بی عیب و نقص تبدیل شود. از امکانات دیگر می توان به   Wi-Fi با استاندارد 802.11b/g/n هم اشاره کرد. سایر اتصلات موجود در G510 Lenovoشامل  port USB 2.0 ، پورت Gigabit network، خروجی  وی جی ای، port HDMI و  قسمت SD می باشد.

کیبورد G510 LENOVO 

G510 Lenovo

G510 Lenovo   دارای صفحه کلید با طراحی کارشناسانه و حرفه ای می باشد . فاصله در بین کلید های این کیبورد به اندازه ای کاملا استاندارد جوری در نظر گرفته شده تا هنگام تجربه تایپ کردن با آن هیچ گونه مساله ای با آن نداشته باشید و عملیات تایپ با سهولت هرچه تمام تر انجام شود ، همچنین با تعبیه شدن کیبورد عددی در سمت راست قابلیت دسترسی آسان به اعداد با همان مشخصه های کیبورد اصلی دستگاه موجود می باشد.

پردازنده G510 LENOVO 
 
Lenovoدرمدل lenovo  G510 از پردازنده های اینتل استفاده می کند . یکی از قوی ترین آنها cpu  Corei7 است که چهار هسته ای است. با توجه به این که پردازنده چهار هسته ای از توان چهار هسته ای مجاری دیگر هم استفاده میکند در این صورت میتواند در مجموع به هشت هسته می رسد که این قدرت ایجاد شده به کاربر این امکان را می دهد تا بسیاری از عملیات خود را بدون به وجود آمدن مشکلی پردازش کند. همچنین در G510 Lenovo از پردازنده های دیگری به نام Corei5 و  و Intel Pentium Corei3استفاده شده است  .استفاده از این پردازنده ها جهش بزرگی نسبت به مدل‌های سال گذشته محسوب می شود

حافظه رم در G510 LENOVO

حافظه رم در G510 Lenovoمابین مقادیر 2گیگ تا 8گیگ می باشد.در کل با وجود چنین رمی کاربر نباید حین انجام عملیات روزانه اش مشکلی را حس کند و بی هیچ دردسری کار هایش را انجام می دهد.همچنین حافظه hard disc در G510 Lenovo مقادیری مابین 500گیگ تا 1000 گیگ را دارا است و کاربر از نظر ذخیره داده ای مشکلی نخواهد داشت.

G510 LENOVO

کارت گرافیکی 2گیگا بایتی با توانایی ارتقا به 3گیگا بایت به نام ATI Radeon™ HD 8750M 2048MB UpTo 3072MB در در G510 Lenovoموجود می باشد. وجود چنین کارت گرافیکی قوی ای روی این سیستم باعث شده تا علاوه بر اجرای برنامه های گرافیکی و برنامه های مختلف توانایی این سیستم در اجرای انواع بازی های هم بالا باشد و کاربر حین اجرای بازی ها یا عملیات روزانه با مشکلی مواجه نخواهد شد. البته باید اشاره کرد بهره مندی از این کارت گرافیکی قوی موجب افزایش قیمت در G510 Lenovo نسبت به سایر مدل ها شود.

باتری در G510 LENOVO

باتری در G510 Lenovo شامل یک باتری 6 سلولی لیتیوم-یونی است وباید زمان شارژ آن را به گونه ای در نظر گرفت که اگر سیستم به صورت مداوم از اینترنت استفاده کند مدت زمانی حدود دو تا دو ساعت و نیم شارژ آن باقی می ماند . لازم به ذکر است با توجه به وجود انواع پردازنده ها و کارت گرافیکی این مدل روند چشم گیری را پیش رو نمی گذارد.

منبع:مرکز تعمیر لپ تاپ



:: برچسب‌ها: لپ تاپ ,
:: بازدید از این مطلب : 424
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 21 شهريور 1401 | نظرات ()